.
.

Dolha a plecat de la Dinamo

[postlink]http://tv-gol-live.blogspot.com/2011/06/dolha-plecat-de-la-dinamo.html[/postlink]http://www.youtube.com/watch?v=xYTmaMOhtHwendofvid






[starttext]



ADIO pe stomacul gol! Dolha a plecat de la Dinamo




Emilian Dolha este de ieri liber de contract. Chiar dacă mai avea înţelegere cu Dinamo până aproape de finalul lunii iunie, fotbalistul a primit o hârtie din partea clubului prin care încetează raporturile contractuale. Tot ieri, fotbalistul a depus memoriu la LPF pentru a-şi primi restanţele financiare. Suma pe care clubul i-o datorează portarului este una şocantă: 107.000 euro!
Tras pe linie moartă încă de la jumătatea returului, Ema Dolha s-a despărţit ieri oficial de Dinamo. Fotbalistul a primit o hârtie din partea clubului şi nu va mai fi nevoit să se prezinte la reunirea echipei, programată pe data de 10 iunie. Practic, portarul ar mai fi stat câteva zile la antrenamente, însă de comun acord părţile şi-au strâns mâna. Tot ieri, goalkeeperul a depus memoriu pentru a primi salariile restante.
În acest mo­­ment, clubul din "Ştefan cel Mare" a strâns o datorie uriaşă către portar, aceasta ajungând la suma de 107.000 de euro! Practic, Dolha nu a mai primit niciun ban încă din luna noiembrie a anului trecut.
sursa text : prosport.ro
[endtext]

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu