.
.

''New Dinamo,,

[postlink]http://tv-gol-live.blogspot.com/2011/06/new-dinamo.html[/postlink]http://www.youtube.com/watch?v=DEmcZyAHlZQendofvid



[starttext]Acţionarii "câinilor" se ceartă din nou din cauza banilor! Dinamo, ameninţată cu pierderea locului de Europa


Întâlnirea dintre cei trei acţionari de marţi seară a avut ca subiect, printre altele, criza financiară prin care trece clubul. Chiar dacă ameninţarea pierderii locului în cupele europene planează, şefii lui Dinamo nu au ajuns la un numitor comun în privinţa aportului financiar.

Şefii au început şedinţa de marţi seara cu ce durea mai tare, banii, însă discuţia s-a amestecat cu cea legată de numele noului antrenor. Despre datoriile pe care Dinamo trebuie să le achite până la 30 iunie, când trebuie să aibă un mare zero trecut în dreptul restanţelor către jucători, antrenori şi terţi, nu s-a tras o concluzie clară.

Fiecare dintre cei trei a venit cu propria variantă de finanţare, dar nu s-a ajuns la o finalitate. A rămas ca Badea, Borcea şi Săvulescu să se mai întâlnească o dată săptămâna viitoare pentru a stabili concret ce buget este necesar pentru plata datoriilor. Surse din interiorul clubului susţin că, la un moment dat, s-a iscat o discuţie în contradictoriu între Săvulescu şi Borcea din cauză că primul nu ar fi fost de acord cu sumele propuse de ceilalţi.

Borcea plăteşte restanţele
În acest moment, şefii au datorii mari, atât către stat, cât şi către jucători şi antrenori. Sunt restanţe de câteva luni la mai mulţi fotbalişti, unii dintre ei depunându-şi deja memorii la LPF pentru a-şi recupera paguba. Este vorba de Dolha şi Bordeanu, cei doi având de luat împreună aproape 150 de mii de euro. Surse dinspre jucători au povestit că Borcea i-a anunţat deja că azi le vor mai intra în cont anumite sume restante.

sursa text : www.prosport.ro

[endtext]

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu